Află cum votează Dan Diaconescu și PPDD la referendum. Care este ”răul mai mare”

[] []

09 iul 2012 / 12:25
Salveaza PDF Comentarii
Dan Diaconescu
Dan Diaconescu

Cum vor vota la referendum cei mai nemulțumiți dintre români? PPDD, al treilea partid din România, conform votului politic dat la alegerile locale, și-a stabilit strategia, a confirmat Dan Diaconescu pentru DeCe News. Gigi Becali, alt reprezentant al partidelor antisistem, își va anunța poziția în emisiunea lui Cătălin Striblea, la România Tv.

PPDD, creat de omul de televiziune Dan Diaconescu, ca reacție la arestarea sa, considerată abuzivă, a fost acuzat de comentatorii politici că face, de fapt, jocurile PDL. Mai precis, că este o construcție politică pentru captarea alegătorilor nemulțumiți, care odată ce îl părăsesc pe populistul Băsescu ar putea migra către USL. Momentul referendumului este unul cheie în precizarea orientării PPDD.

Odată debarcat Traian Băsescu, eventualele negocieri între Dan Diaconescu și fostul șef al lui Daniel Morar cad de la sine. Pe de altă parte, într-un astfel de moment critic este cazul să fie activate legăturile subterane dintre cei doi. Miza ar fi cele 10-15 procente câștigate de Diaconescu în campania de la locale.

DeCe News l-a întrebat pe Dan Diaconescu dacă partidul are  o poziție și dacă va adresa un îndemn electoratului său.

”Nu este lupta noastră, ne-a răspuns Dan Diaconescu. În general, noi luptăm cu întreaga clasă politică, noi credem că USL=PDL, așa că ne luptăm și cu Crin Antonescu și cu Traian Băsescu. Totuși, în acest moment trebuie să înlăturăm răul mai mare. Acum putem scăpa România de Traian Băsescu și o vom face. Apoi ne vom confrunta cu Antonescu. Deci, la referendum votăm pentru suspendarea lui Traian Băsescu, odată ce s-a pus problema aceasta”.

Gigi Becali, alt politician antisistem, a recunoscut la România Tv că a făcut un pact cu Traian Băsescu, după victoria acestuia în 2009. Becali a anunțat că va rămâne fidel acestei înțelegeri și nu-l va ataca pe președintele suspendat, dar va veni la emisiunea lui Cătălin Striblea pentru a demasca abuzurile Justiției lui Traian Băsescu.

VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.de.h1