Afilierea senatorilor PMP la grupul PNL din Senat - declarație de ULTIMĂ ORĂ

Senatorul PMP Lucian Iliescu a declarat, joi, că senatorii PMP ar putea semna un protocol cu PNL pentru a se afilia la grupul senatorial al liberalilor.

„Noi am avut o serie de discuții cu senatorii PNL și încă nu am luat o decizie finală privind afilierea senatorilor PMP la grupul PNL din Senat", a declarat senatorul PMP Lucian Iliescu, joi, pentru Mediafax.

Solicitările PMP, odată cu afilierea la grupul senatorial PNL, privesc dobândirea unor funcții la nivelul Biroului Permanent.

„Ne gândim dacă activăm în grupul senatorial PNL, să dobândim și niște funcții la nivel de Birou Permanent, o președinție de comisie, un vicelider al grupului. Acest protocol nu ține loc de alianțe politice, ci de activitatea parlamentară", a explicat Lucian Iliescu.

„O să luăm o decizie, luni, la grup, iar în caz că se va întâmpla afilierea acesta, clar că o vom sprijini pe Alina Gorghiu, dar condiționat. În cazul în care vom întocmi un protocol între senatorii PMP neafiliați, astăzi, și grupul parlamentar PNL din Senat, în care vom specifica că senatorii PMP își vor păstra identitatea politică, în Senat și spațiul public, titulatura va fi de senator PMP afiliat PNL, noi senatorii PMP vom sprijini proiectele PNL dezbătute în Senat, și invers", a explicat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel