Cătălin Grigore, culisele discuției cu Nicușor Dan. ”Nu a existat niciodată o zonă verde. Am încercat să-i explicăm”

Afaceristul care apare în înregistratea cu Nicușor Dan recunoaşte că s-a întâlnit cu acesta.

În imaginile date publicității apare Nicușor Dan alături de omul de afaceri Cătălin Grigore, după o întâlnire la sediul Sud Rezidențial. Afaceristul este un dezvoltator cu care, la momentul întâlnirii, candidatul la Primăria Capitalei se judeca în instanță, după ce îi contestase PUZ-ul lui și al asociaților lui. 

"M-am întâlnit cu Nicușor Dan în iunie, anul trecut, în urma unui proces intentat de dânsul şi ONG-ul pe care îl conduce. A contestat mai multe PUZ-uri, printre care şi PUZ-ul Sectorului 4, nişte PUZ-uri proprietate privată a unei companii cu care ne aflăm în curs de tranzacţionare şi PUZ-urile unor persoane fizice care se întâmplă să fie clienţii noştri", a spus Cătălin Grigore pentru Antena 3.

"A fost o discuție în contradictoriu"

"Echipa managerială care conduce Sud Rezidenţial a luat decizia de a-l căuta, la o scurtă perioadă de la momentul în care dânsul a intentat procesul. Ne-am întâlnit într-unul dintre birourile noastre, la cel de pe Șos. Olteniţei. Erau şi o parte dintre managerii noştri şi avocaţii noştri, când ne-am întâlnit. Era foarte important să îi prezentăm domnului Nicușor punctul nostru de vedere, faptul că acest proces a fost intentat pe fundamente greşite şi chiar a fost o discuție în contradictoriu, care a durat mai mult timp.

În cele din urmă, nu am ajuns la nicio înţelegere. Am dorit să aflăm, în primă fază, motivele atacului împotriva acestor PUZ-uri. Am încercat să îi explicăm că în zona respectivă nu a existat niciodată o zonă verde şi faptul că existau deja PUZ-uri emise anterior pentru construcţia de locuinţe colective (....). În urma documentelor şi informaţiilor pe care divizia juridică i le-a pus la dispoziţie, domnia sa a continuat procesul şi cred că va mai continua pentru că anul acesta nu am reuşit decât să anulăm cererea dânsului, în instanţă. Dânsul a cerut ca PUZ-urile acestea să fie... atacându-le, spunând că a fost o zonă verde, a vrut să le oprească şi să nu mai existe. Instanţa ne-a dat nouă dreptate", a mai spus afaceristul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel