Afaceri în creştere pentru Regina Maria

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 91 milioane de euro, în creştere cu aproape 40%.

Compania a depăşit valorile bugetate anul trecut pe segmentul corporate şi are în portofoliul actual aproape 400.000 de abonamente medicale pentru companii, cu peste 20% mai mult decât la finalul anului 2015.

”2016 a urmat acelaşi trend ascendent din ultimii ani şi avem toate premisele să credem că până în 2020 acest segment de business se va dubla. Abonamentele medicale sunt cele mai atractive pentru companii şi pentru angajaţi. Mai mult, din luna ianuarie a acestui an, abonamentele de sănătate achitate de angajaţi sunt deductibile – o măsură pe care am susţinut-o. Luând în considerare aceşti factori, precum şi semnalele pozitive primite de la clienţii noştri, obiectivul de creştere pe segmentul corporate este de aproximativ 15% în 2017. Suntem interesaţi să creştem business-ul şi în zona companiilor mici şi mijlocii, pentru care am creat pachete de prevenţie dedicate”, a afirmat Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate.

Pentru anul 2017, reprezentanţii companiei estimează continuarea planului de expansiune.

„Avem un buget de achiziţii similar celui de anul trecut şi analizăm toate oportunităţile din piaţă cu cea mai mare deschidere”, a precizat Fady Chreih.

Astfel, pentru anul 2017, reţeaua de sănătate are ca obiectiv o creştere de 30%, susţinută şi de achiziţiile pe care compania le are în plan în acest an.

Compania are, în prezent, peste 3500 de angajaţi şi colaboratori, numai anul trecut fiind înfiinţate 700 de noi locuri de muncă.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel