Aeroporturi București, venituri în creștere cu 20%

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a înregistrat, în primele nouă luni, venituri în creștere cu 20,1% față de aceeași perioadă din 2016. 

Veniturile totale ale CNAB sunt de 808,62 milioane lei, cu 20,1% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016.

Acest rezultat s-a datorat în primul rând veniturilor din exploatare obţinute în urma creşterii traficului aerian de pasageri, dar şi a acţiunilor de optimizare a activităţii aeroportuare întreprinse începând cu al doilea trimestru al acestui an: fluidizarea fluxurilor de pasageri la sosiri şi plecări, optimizarea controlului de securitate al pasagerilor şi bagajelor de mână, extinderea la două benzi a fluxului auto de ieşire din aeroport. 

[citeste si]

Corelat acestei majorări semnificative de venituri şi printr-o administrare mai eficientă a resurselor financiare, CNAB a înregistrat în perioada ianuarie - septembrie 2017 un profit brut de 320 milioane lei, cu 34% ori mai mare faţă de cel aferent aceleiaşi perioade din 2016.

”Priorităţile companiei pe care o coordonez sunt eficientizarea activităţii, reconfigurarea investiţiilor şi deblocarea rapidă a strategiei de dezvoltare a CNAB. Rezultatele pozitive pe care le-am obţinut în aceste nouă luni ale anului 2017 sunt efectele directe ale noii abordări manageriale, fundamentată pe un plan de investiţii cu termene clare de realizare”, a precizat directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Bogdan Mîndrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel