AEP, proiect pentru monitorizarea video a secţiilor de votare din străinătate

AEP vine cu informaţii despre elaborarea unui proiect de hotărâre privind aprobarea procedurii de monitorizare video a localurilor secţiilor de votare din străinătate la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Autoritatea Electorală Permanentă informează că a elaborat şi a publicat pe site-ul propriu, www.roaep.ro, proiectul de hotărâre a Autorităţii Electorale Permanente privind aprobarea procedurii de monitorizare video a localurilor secţiilor de votare din străinătate la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Proiectul de hotărâre a Autorităţii Electorale Permanente a fost publicat la data de 09.11.2020 şi poate fi consultat la secţiunea "Legislaţie electorală - Transparenţă decizională" sau accesând următorul link: https://www.roaep.ro/legislatie/wp-content/uploads/2020/11/HAEP-procedura-monitorizare-video-SV-str-09.11.pdf.

Observaţiile şi propunerile privind proiectul de act normativ menţionat pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected], până la data de 16.11.2020, transmite AEP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel