Aegon Classic Birmingham 2015: Simona Halep joacă în premieră la turneul de la Birmingham

Simona Halep, numărul 3 în clasamentul WTA, va participa pentru prima dată în carieră la turneul de la Birmingham, care se dispută pe iarbă, în perioada 15 - 21 iunie, au anunțat organizatorii turneului.

Simona Halep a confirmat participarea la Aegon Classic Birmingham, informează site-ul oficial al competiției, lta.org.uk.

"Suntem încântaţi. Ea (Simona Halep - n.r.) este o stea în ascensiune în sport şi una dintre cele mai bune jucătoare din lume.

Simona se va alătura unui grup de jucătoare bune, în care se află şi deținătoarea titlului de anul trecut, Ana Ivanovici, şi aşteptăm să anunţăm şi prezenţa altor sportive în curând", a declarat Patrick Hughesman, directorul turneului.

La rândul ei, Simona Halep îşi doreşte un sezon mai bun pe iarbă decât a reuşit în 2014. "Înseamnă mult pentru mine să joc la un turneu care a avut de-a lungul timpului atât de multe mari campioane. Îmi place cu adevărat să joc pe iarbă. Este o suprafaţă rapidă şi se potriveşte stilului meu de joc. Am avut un sezon fantastic pe iarbă anul trecut şi sper să am mai mult succes în 2015", a declarat Halep.

Turneul din Anglia se dispută pe iarbă, în perioada 15 - 21 iunie, și face tranziția de la turneele de pe zgură la turneul de la Wimbledon.

Simona Halep, absentă la Fed Cup. Ion Țiriac, reacție privind decizia Simonei Halep de a nu juca la Fed Cup

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel