Adversara Simonei Halep, declarație de război înainte de meciul cu românca din FED CUP

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Simona Halep, numărul șase mondial, întâlnește sâmbătă pe Andrea Petkovic (30 WTA) în meciul de simplu al confruntării dintre echipele de tenis ale României și Germaniei, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Andrea Petkovic a declarat că după șapte ani este momentul să câștige un meci în fața Simonei Halep.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. "Sper că e timpul să câștig un meci în fața Simonei. Mai ales că ultimele noastre două meciuri au fost destul de disputate și s-au întins pe trei seturi. M-am pregătit bine, sunt în formă și aștept cu nerăbdare să intru pe teren", a spus Petkovic, care dintre cele șase întâlniri cu Halep a câștigat una singură, în 2009, în calificările turneului de la București.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Al doilea meci de simplu le va opune pe Simona Halep, numărul șase mondial, și Andrea Petkovic (30 WTA).

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel