Adriana Săftoiu vorbește despre gafele Tatianei Niculescu Bran

Adriana Săftoiu a vorbit despre modul în care purtătorul de cuvânt al lui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, alege să prezinte informațiile care țin de Palatul Cotroceni. 

"Din păcate, eu nu sunt adepta acestui mod de a face comunicare. Sigur că rețelele de socializare au un rol foarte mare față de anul 2004 când am deținut această funcție. Pe atunci, rețelele de socializare nu erau atât de accesate. În mod evident, rețelele de socializare nu trebuie neglijate, dar nu cred că este util să folosești doar Facebook atunci când trebuie să faci comunicare instituțională. Rețelele de socializare sunt bune pentru politicieni atunci când vrei să îți povestești vacanța. Comunicarea instituțională despre întâlniri cred că trebuie realizată prin instrumentele clasice, iar mai departe evident pot fi foarte bine mediatizate și prin rețelele de scoializare, dar ulterior", a spus Adriana Săftoiu la emisiunea "Actualitatea românească", de la B1 TV.

"Nu pot să neg faptul că observațiile pe care le-a făcut doamna Niculescu le-am remarcat și noi. Într-adevăr, nu întotdeauna aspectul de la Cotroceni este cel pe care cineva ar vrea să-l aibă. Observațiile acestea le-am făcut și noi, dar așa doar între noi. Doamna Niculescu probabil nu a ales un moment potrivit sau o manieră potrivită pentru a prezenta aceste lucruri", a adăugat Adriana Săftoiu.

"Doamna Niculescu este scriitor și relatarile sale țin de această sensibilitate pe care o are și este evident că încă nu s-a acomodat cu rigorile pe care le presupune funcția unui purtător de cuvânt, dar sunt sigurță că va corecta aceste lucruri în viitor", a punctat fostul consilier prezidențial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel