Adriana Săftoiu-Traian Băsescu, tânăra generație. "Mi se pare jenant"

Fosta purtătoare de cuvânt a lui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu, l-a criticat dur pe Traian Băsescu după ce acesta, la TVR 1, a criticat tânăra generație din politică.

"Recunosc, 'nesimțit' nu este un termen pe care să-l folosesc în general, dar să ne reamintim. Discuția era despre dezamăgirea față de tânăra generație din politică. Ei bine, mie mi se pare totuși jenant. Să spui lucrul acesta în condițiile în care tinerii din politică sunt selectați de seniorii din politică... nu este normal.

De asemenea, nu este normal să vii după zece ani și să te plângi de eșecul tinerei generații fără să îți faci tu o introspecție profundă față de criteriile pe care le-ai avut la bază când ai promovat tineri. Ceea ce vedem noi confirmă un lucru destul de grav. Criteriul pe care l-au avut acești oameni când au promovat tineri a fost criteriul loialității față de un regim și nu față de principii. Dacă era vorba de principii, probabil că doamna Ridzi ar fi spus: 'nu pot să fac acest spectacol în campania electorală pentru europarlamentare unde se afla și candidata Elena Băsescu'", a zis Adriana Săftoiu la "Ediția de seară", de la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel