Urmărește emisiunea live


Adriana Săftoiu, dezvăluiri din culise. Ioana Petrescu, prințesa balului, desființată

Adriana Saftoiu
Adriana Saftoiu

Ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, a fost desființată de purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu.

Adriana Săftoiu dezvăluie culisele unui moment invocat chiar de premierul Victor Ponta în momentul nominalizării tinerei de la Harvard. Premierul a declarat că Ioana Petrescu l-a lăsat pe Ialomițianu fără replică. Adriana Săftoiu confirmă și infirmă, în același timp spusele lui Victor Ponta. Confirmă că Ioana Petrescu a lăsat audiența fără replică. Infirmă că atuul ar fi fost inteligența.

"Ce pare să nu ştie dl Ponta e că poţi să îţi reduci asistenţa la tăcere şi cu prostii spuse pe un ton doct, cu un timbru isteric. Tânara consilieră a avut, într-adevăr, o replică ce ne-a lăsat pe cei prezenţi "mască". Dl Ialomiţianu punea problema fiscalităţii în România, cu efecte negative asupra mediului de afaceri. Şi, în acel moment, din colţul mesei, consiliera Petrescu a amendat cele spuse, considerând aspru că fiscalitatea e bună, că impozitele pe forţa de muncă nu sunt mari şi că se exagerează cu problemele mediului de afaceri. Tăcere pentru câteva secunde – şi aici are dreptate şeful ei. Întrebată ulterior de Cătălin Predoiu dacă şi-a exersat opiniile şi în calitate de privat, nu doar de angajat la stat, dacă s-a confruntat în mod real cu politica de impozite şi taxe pe care mediul de afaceri o resimte, Ioana Petrescu s-a mulţumit să privească ofuscată în tavan. A preluat comanda dl Ponta, care – simţind tonul de arţag al propriei consiliere – a domolit-o, spunându-i că înţelege tumultul vârstei, dar că nu e cazul să continue dialogul cu acel ton. Scăpase din vedere, pe lângă ton, viziunea noului ministru de Finanţe", povestea Adriana Săftoiu într-un articol de pe blogul "Adevărul", scrie știripesurse.ro

Ionuț Vulpescu: "Klaus Iohannis, elev docil. Dacă vrea să devină un alt Traian Băsescu, îi recomand..."

 
"S-a dovedit, în ultimii 10 ani, că oamenii tineri sunt la fel de periculoşi ca dinozaurii politicii. Cu o uşurinţă şi flexibilitate uimitoare, aceştia devin nişte instrumente pentru cei mai versaţi în politică. Sunt nişte faţete ideale, care – din loialitate faţă de cei care pasămite le-au dat o şansă – pun în aplicare mult mai acerb şi mai neînduplecat ordinele. Loialitatea faţă de cel care numeşte e totală şi eclipsează orice etică politică sau orice obligaţie faţă de cetăţeanul care plăteşte taxe şi impozite. Din nefericire, speranţa că tinerii ar putea să schimbe modul de a face politică s-a dus. Pentru că aceste numiri sunt atât de neserioase şi pentru că aceşti tineri sunt atât de nepregătiţi să refuze aşa "onoare". Tinereţea a fost coruptă de şmechereala vârstnicilor din politică", conchide Adriana Săftoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel