Adriana Săftoiu: Ținta ACL în campania pentru Președinție ar trebui să fie...

Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, anticipează că nu va fi foarte ușoară campania pentru alegerile prezidențiale și consideră că ACL ar trebui să-și stabilească drept obiectiv convingerea unui segment din populația activă care, la alegerile din 2012, au arătat că nu mai vor să aibă de-a face cu ceea ce înseamnă politica.

„Va fi o campanie dificilă. Va trebui să îi convingem pe oameni că se poate face politică și altfel. Să nu credem că doar depășindu-l pe Victor Ponta cu 1-2 procente suntem cei mai buni. Vom deveni cei mai buni abia în momentul în care vom convinge să ne voteze un segment din populație extrem de dezamăgit. E vorba de oamenii cu vârste între 20 și 45 de ani, activi, care plătesc impozite, care învață, care sunt cei mai afectați de deciziile politice și care, la alegerile parlamentare, au arătat că nu mai vor să aibă de face cu ceea ce înseamnă politică. Ținta ACL ar trebui să fie acești oameni și să îi convingem că e un proiect altfel gândit, altfel reprezentat...", a declarat, marți, la RFI, Adriana Săftoiu.

În plus, purtătorul de cuvânt al PDL are încredere în capacitatea candidatului ACL, Klaus Iohannis, de a atrage voturile românilor, întrucât are un stil total diferit pe piața politică, asemănător cu cel al lui Theodor Stolojan.  "Meseria de cadru didactic îl marchează.(...) Nu l-aș suspecta pe Iohannis de lipsă de fermitate. (...) Și, da, Klaus Iohannis chiar e o noutate prin felul în care se comportă. Klaus Iohannis refuză să meargă pe un discurs care se bazează pe a impresiona oamenii prin etichete, cuvinte tari, înjurături", a mai spus Adriana Săftoiu. 

Citește și Iohannis: Nu m-am întâlnit cu Băsescu la Vila Lac 3. Am fost la un eveniment organizat de Ambasada SUA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel