Adriana Săftoiu: Ce îl deranja pe Traian Băsescu la Palatul Cotroceni

[] []

26 mai 2015 / 08:42
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Adriana Săftoiu a făcut, luni seară, noi dezvăluiri despre fostul președinte Traian Băsescu.

Fostul consilier prezidențial a vorbit despre lucrurile care îl deranjau cel mai mult pe Traian Băsescu la Palatul Cotroceni și a precizat că fostul șef al statului avea impresia că nu este respectat destul.

„Oamenii încercau să îmi explice că Traian Băsescu e un om "aiurea". Era deranjat de cei care îi spuneau "Traiane", la Cotroceni - de Cozmin Gușă, care îi spunea astfel, de Blaga, atunci când purta jeans, de Baltazar, la fel ... . Avea impresia că e lipsit de respect în acest fel.

Timp de zece ani, el a spus și a putut spune despre oricine orice. Și-a asumat, acum, postura de cetățean ... . De ce ne-ar fi interzis și nouă să fim cetățeni? Cozmin Gușă vă poate confirma că, în 2009, în campanie, a făcut o propunere de a face o scrisoare publică semnată de cei câțiva care l-au cunoscut și au lucrat cu președintele Băsescu. Am crezut că nu e cazul să facem asta ... . De aceea nici n-am vrut să scriu cartea, atât cât timp putea fi folosită ca miză electorală", a declarat Adriana Săftoiu, în emisiunea ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

Vezi și: Adriana Săftoiu, angajament de loialitate. Ce riscă după dezvăluirile despre Traian Băsescu


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25