EXCLUSIV  Adrian Zuckerman, nou ambasador al SUA în România. Hans Klemm, final de mandat

Scutaru Cristina / 11 iun 2018 / 23:15 Salveaza PDF Comentarii
Hans Klemm
Descriere foto: Hans Klemm

Adrian Zuckerman este luat în calcul pentru postul de ambasador al SUA în România.

Amintim că DC News este primul site din România care a anunțat numele viitorului ambasador încă de acum o lună.

Adrian Zuckerman este un apropiat al familiei Trump de peste două decenii și este un cunoscut membru al cercurilor de afaceri din New York. Adrian Zuckerman este partener în firma Seyfarth Shaw LLP.


După un deceniu de reprezentare americană mult sub așteptări, chiar dezamăgitoare, Washington-ul speră să găsească o bună soluție pentru a ridica relația dintre SUA și România la un nivel net superior și profund schimbat față de administrația precedentă. Misiunea principală a viitorului ambasador va fi aceea de a eradica imaginea de putere subalternă față de alte puteri reprezentate în România. Bilateralitatea va reprezenta esența calitativă a schimbării.

Astfel, puterea economică americană și capacitatea americană de a oferi o umbrelă de securitate totală României, continuitatea prin salt calitativ a relațiilor de afaceri cu SUA vor reprezenta esența noii misiuni diplomatice americane în țara noastră.

Noul ambasador își va începe misiunea în 2019. Hans Klemm, actualul ambasador al SUA în România, diplomat de carieră, numit în funcție de Administrația Obama, își va încheia mandatul la termen, în luna decembrie a acestui an.

Vezi și: Nou ambasador SUA în România. Adrian Zuckerman, cel mai probabil nominalizat de Donald Trump


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25