Adrian Zuckerman, despre rezultatul alegerilor locale: A continuat să pună distanţă între naţiune şi „baronii-tâlhari” roşii

Adrian Zuckerman  Foto: Facebook
Adrian Zuckerman Foto: Facebook

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite în București, a transmis joi, că alegerile locale au mărit distanța între poporul român și „baronii-tâlhari” roşii care au manipulat legea pentru a-şi umple buzunarele. El a ținut apoi să-i laude pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Ludovic Orban.

Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, a catalogat rezultatul alegerilor locale ca fiind o separare și mai clară a națiunii române de politicienii corupți care au furat țara atâția ani până acum.

"Poporul român continuă să se elibereze din cătușele moștenirii corupte lăsate în urmă de regimul comunist. În urmă cu doar două săptămâni, am fost martorii unui proces electoral care a continuat să pună distanță între națiune și „baronii-tâlhari” roșii care au manipulat legea pentru a-și umple buzunarele, în detrimentul poporului român, pe care au fost aleși să îl deservească. România continuă să ia măsurile necesare pentru a atrage investițiile străine care îi sunt necesare pentru a-și revendica locul care îi revine de drept în fruntea unei Europe revigorate! Este foarte clar că România este deschisă negocierilor, dar nu este de vânzare!" potrivit mesajului ambasadorului SUA la Forumul Institutului Aspen.

De asemenea, în mesajul transmis la Forum, acesta a remarcat și „viziunea şi calităţile de lider ale Preşedintelui Iohannis şi ale membrilor guvernului Premierului Orban”.

"Doresc să salut și viziunea și calitățile de lider ale Președintelui Iohannis și ale membrilor guvernului Premierului Orban. Vă mulțumesc pentru efortul neîncetat de a asigura atât crearea unei Românii de excepție, cât și de a menține pacea și securitatea. Dumneavoastră făuriți legăturile care aduc Statele Unite și România mai aproape ca niciodată", a mai transmis ambasadorul SUA, care se află la Washington împreună cu ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, în vederea consolidării relaţiilor bilaterale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel