Adrian Vasilescu, despre atacurile la BNR: Scop ascuns

Adrian Vasilescu, despre atacurile la BNR: Scop ascuns
Adrian Vasilescu, despre atacurile la BNR: Scop ascuns

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, a vorbit despre atacurile la adresa BNR. 

Adrian Vasilescu a declarat, pentru RFI: ”În spațiul public sunt voci care atacă Banca Națională. O atacă pentru că (a se citi: posesorii acestor voci) și-ar dori să vină la conducerea Băncii Naționale. Și această dorință se vede din textele pe care le publică”. 

BNR n-are cum să fie sub presiune”

”Banca Națională are date să nu se simtă ca fiind un vas sub presiune, nici în pericol să fie doborâtă de astfel de presiuni. BNR este o instituție care are și un scut foarte puternic în față, legea. Banca Națională nu are cum să fie placată în îndeplinirea atribuțiilor pe care tot legea i le stabilește”, a subliniat anterior Adrian Vasilescu.

Adrian Vasilescu a subliniat în interviul acordat că schimbul de scrisori Liviu Dragnea- BNR este fără precedent, dar din acest schimb e important ca devărul să iasă la suprafaţă.

Dragnea - BNR, situație fără precedent

”Nu este vorba numai de normalitate. Este vorba despre ieșirea adevărului la suprafață. Adevărul nu iese decât din confruntare, din dialog. Este întâia oară când s-a întâmplat așa ceva în societatea românească, când un șef din Parlament are un punct de vedere, îl trimite Consiliului de Administrație al Băncii Naționale și primește punctul de vedere al Consiliului de Administrație. Și noi avem de învățat din scrisoarea Președintelui Camerei Deputaților. Și sunt convins că și Președintele Camerei Deputaților are de învățat din scrisoarea de răspuns a Consiliului de Administrație al Băncii Naționale”, a mai precizat Vasilescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel