Adrian Țuțuianu: N-am să ezit să-l dau în judecată pe Ludovic Orban

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, a afirmat, la Antena 3, că-l va da în judecată pe liderul PNL, Ludovic Orban. 

Într-un interviu pentru o publicație online, Ludovic Orban a susținut că mai mulți miniștri din Guvernul Tudose au legături cu Rusia. Președintele PNL i-a nominalizat pe Lucian Șova, Victor Negrescu și Adrian Țuțuianu. 

Ludovic Orban a susținut despre Adrian Țuțuianu că ”a fost avocatul ruşilor de la Mechel, care au cumpărat combinatul de la Târgovişte şi l-au falimentat”. 

Adrian Țuțuianu a calificat afirmațiile liderului PNL drept o prostie. 

”Pentru această afirmație, n-am să ezit să-l dau în judecată pe domnul Orban” a afirmat ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, la Antena 3. 

Adrian Țuțuianu a recunoscut că a avut contract, în calitate de avocat, cu reprezentanții combinatului de oțeluri din Târgoviște, atât în perioada în care acesta era deținut de stat, cât și după ce a fost preluat de rușii de la Mechel, dar spune că ”Niciodată nu am făcut deplasări la Moscova. Mi-am făcut datoria în calitate de avocat” 

Ministrul Apărării a adăugat: ”Sunt și azi în contact cu salariații Mechel, societatea e în procedură de organizare și interesul ar fi să reușească. Dar pentru acele afirmații, n-am să ezit să-l dau în judecată pe domnul Orban”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel