Adrian Țuțuianu, în fruntea Asociației de Prietenie România – China

Adrian Țuțuianu a fost ales, în prezența reprezentanților Ambasadei Republicii Chineze la București,  președinte al Asociației de Prietenie România – China

Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița a găzduit  Adunarea Generală a Asociației de Prietenie România-China. Pe ordinea de zi a ședinței de lucru au fost subiecte care au vizat activitatea desfășurată de Asociația de Prietenie China-România în ultima perioadă, îndeosebi în anul 2017. De asemenea, au fost prezentate informații privind bugetul și raportul financiar-contabil al asociației.

Întâlnirea a avut drept principal obiectiv modificarea structurii de conducere a Asociației de Prietenie China-România, prin alegerea unui nou consiliu director, dar și a unui nou președinte.

Vezi si: Ţuţuianu, proiecte locale: "Există funcţionari care pun talpă"

Cu 22 de voturi „pentru" și 2 voturi „împotrivă", președinte al asociației a fost ales Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al Senatului României. Votul pentru alegerea președintelui și a consiliului director a fost unul secret, exprimat de reprezentanții filialelor județene în structura de conducere a acestei entități.

Cu acest prilej, Adrian Țuțuianu a subliniat: „Asociația de Prietenie România-China are nevoie de structuri solide, de atragerea de membri importanți, pentru a crea o structură reprezentativă la nivel național, care să aibă forța necesară pentru a sta la masă cu Guvernul", a declarat senatorul PSD, Adrian Țuțuianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel