Adrian Ţuţuianu: Salarii exagerat de mari. Nu e normal

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

În unele instituţii publice, salariile sunt exagerat de mari faţă de ce ar fi normal şi faţă de ce permite bugetul, a declarat, joi, 2 noiembrie, senatorul PSD de Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, referindu-se la situaţia din judeţ.

"Nu cred că e normal ce se întâmplă acum în multe instituţii publice şi trebuie să atragem atenţia: salarii foarte mari, exagerat de mari faţă de ce ar fi normal şi faţă de ce permite bugetul unor unităţi administrativ teritoriale, unii dintre ei au început să îşi acorde premii sau să acorde unor salariaţi premii. Cred că este puţin cam devreme, mai întâi trebuie să vezi cum funcţionează sistemul, să îl implementezi, să-i verifici un pic funcţionarea.

Am înţeles că unii deja au început să îşi dea drepturi salariale pe proiecte europene, eu cred că, până la momentul când încep implementarea, este de bun simţ să nu iei bani pe proiecte europene, vorbesc şi de lideri de administraţie, vorbesc şi de funcţionari", a spus Adrian Ţuţuianu.

De asemenea, acesta a adăugat că, din informaţiile pe care le are, Prefectura Dâmboviţa a înaintat pe această temă, a salariilor din primării nesusţinute de bugetul din acest an, 26 de recursuri administrative.

[citeste si]

Întrebat de exemple concrete, Ţuţuianu a spus că va da, dacă primarii respectivi nu vor corecta, între timp, situaţia, notează Agerpres.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel