EXCLUSIV  Adrian Țuțuianu, despre revenirea sa în PSD. Decizie care răstoarnă tot

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu a vorbit pentru DC News despre revenirea în Partidul Social Democrat.

Senatorul exclus din PSD, Adrian Țuțuianu, a declarat pentru DC News, că este posibil ca la începutul lunii decembrie să afle dacă va fi reprimit în PSD.

Având în vedere faptul că din punct de vedere juridic, cea mai rapidă cale de a obține reîntoarcerea sa în PSD este prin decizia unei instanțe sub forma unei ordonanțe președințiale, Adrian Tuțuianu a recurs și la această metodă, pe lângă cea de a solicita convocarea congresului partidului. 

"În ceea ce mă privește, am făcut contestație la congresul partidului. Am înregistrat-o săptămâna trecută. Estimez că va fi un congres în primăvara anului viitor, așa ar fi normal având în vedere că anul viitor vor fi două competiții electorale importante: alegerile europarlamentare și cele prezidențiale. De asemenea, am introdus o cerere de ordonanță președințială prin care am cerut suspendarea hotărârii CExN a excluderii mele din partid. Cauza are termen pe data de 5 decembrie. Nu pot fi sigur că voi afla atunci decizia pentru că pot interveni diverse aspecte de ordin juridic", ne-a explicat în exclusivitate Adrian Țuțuianu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel