Adrian Titieni, răsturnare de situație privind candidatura sa la Primărie din partea PNL

Actorul Adrian Titieni nu va mai candida din partea PNL pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, oraşul său natal, potrivit unui comunicat remis de organizaţia municipală PNL Bistriţa.

Titieni fusese anunţat, în urmă cu o lună şi jumătate, în calitate de candidat al PNL, iar la sfârşitul lunii februarie candidatura sa chiar fusese validată de Biroului Politic Naţional al acestui partid.

[citeste si]

'Partidul Naţional Liberal, organizaţia Bistriţa-Năsăud, a luat act de decizia domnului profesor Adrian Titieni de a renunţa la candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa. Domnia sa a ajuns la concluzia că multiplele contracte şi angajamente pe care le are în derulare atât ca profesor universitar la UNATC, cât şi în calitate de actor de teatru şi film, asumate înaintea acceptării candidaturii, îl împiedică să participe la activităţile specifice agendei electorale, cu frecvenţa şi mobilizarea pe care i-o solicită membrii PNL Bistriţa-Năsăud', se arată în comunicat.

Liberalii au anunţat că vor desemna 'în cel mai scurt timp' noul candidat la funcţia de primar al Bistriţei, 'dintre personalităţile care corespund cel mai bine profilului cerut de studiile sociologice' şi ţinându-se cont 'de nevoia de dinamizare a administraţiei locale'.

În prezent, municipiul Bistriţa este condus de Ovidiu Creţu de la PSD, care va candida în iunie pentru cel de-al treilea mandat de primar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel