Adrian Thiess, atac dur după meciul Dinamo - FC Barcelona

adrian_thiess
adrian_thiess

Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, unul dintre organizatorii meciului Dinamo - FC Barcelona, a criticat atitudinea și declarațiile unei grămezi de ”țuțări” din lumea fotbalului, afirmând că nu va mai aduce în România alte echipe de top, până nu se schimbă lucrurile.

Omul de afaceri de la Thiess Holding a susținut că declaraţiile venite din partea unor persoane implicate în fotbalul românesc au dus la scăderea credibilităţii partidei desfășurate, sâmbătă seară, pe Arena Națională din Capitală, între Dinamo și FC Barcelona.

"Ceea ce m-a deranjat au fost declaraţiile care au tot apărut pe marginea acestui meci. Păi, până în ziua meciului, când Barcelona aterizase la Bucureşti, au existat voci care se întrebau dacă e Messi sau nu. Nu, nu e Messi, am adus o sosie de-a lui! Am vorbit cu Mihai Craiu, partenerul meu, după ce am dat un interviu la o televiziune ungară, că nu ar fi rău să ducem Barcelona la Budapesta. Ne-a întrebat reporterul dacă nu vrem să ducem Barca şi la Budapesta, şi am zis că de ce nu? Până se schimbă lucururile în fotbalul românesc vom organiza meciuri de acest nivel la Budapesta", a declarat Adrian Thiess.

Deși nu a dorit să nominalizeze persoanele a căror atitudine l-au deranjat, omul de afaceri a susținut că "au fost o grămadă de «ţuţări», cum se spune în Ardeal, care stăteau tolăniţi pe fotolii în timpul meciului şi beau şampanie şi care erau neîncrezători înainte de a ajunge Barcelona la Bucureşti. Să spui despre un meci că este o panaramă de meci şi apoi să bei şampanie la loje nu mi se pare firesc!", și-a explicat Thiess ”aprecierea”, menționând că nu a întâmpinat dificultăţi în negocierile cu sponsorii.

"Au fost destule declaraţii care au dus la probleme la nivelul credibilităţii, că meciul nu se joacă, că Messi nu vine la Bucureşti, că nu a fost nici în Germania şi aşa mai departe. Şi ăştia erau oameni care aveau legătură cu sportul, ca să fim bine înţeleşi, nu erau din alte domenii. Şi noi trebuia să venim să contrazicem toate aceste bazaconii. Dar cu toate astea, nu ne-au creat probleme cu sponsorii. Era o reţetă financiară clară, toţi sponsorii făceau parte dintr-un portofoliu de clienţi şi colaborasem şi în alte rânduri. Nu am făcut încă un calcul referitor la partea financiară", a adăugat Thiess, care a condamnat ulterior, inclusiv atitudinea Guvernului față de meciul Dinamo-FC Barcelona, comparativ cu atitudinea Executivului față de concertul artistei Lady Gaga.

"Am vorbit cu ministrul dezvoltării la meci şi l-am întrebat: «Cum să puneţi logoul României, celebra frunză, pe afişele concertului cu Lady Gaga, pentru un milion de euro, şi noi aducem Barcelona la Bucureşti şi totul trece neobservat?» Era o publicitate enormă pentru România, meciul a fost difuzat pe multe televiziuni din străinătate, vizibilitatea era infinit mai mare decât cei 5.000 de oameni de la Lady Gaga. Dar asta a fost alegerea Guvernului care a preferat-o pe Lady Gaga. Am un gust amar faţă de tot ce s-a întâmplat", a declarat Thiess Holding.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel