Adrian Solomon a ÎNCHIS telefonul în DIRECT. "Eu nu port masca"

Adrian Solomon (dreapta)
Adrian Solomon (dreapta)

Deputatul PSD, Adrian Solomon, a închis telefonul în direct, după scandalul din fast-food.

"Probabil că nu s-a respectat legea, nu pot eu să spun acum. Adevărul are două părți subiective, al meu și al lor. Aseară nu m-au amendat, astăzi am aflat din presă că am fost amendat. Ok, aștept procesul verbal acasă, voi contesta și în instanță vom prezenta punctele de vedere. După mine, e o exagerare, era o discuție cu un vânzător care nu prea pricepea limba română", a declarat Adrian Solomon, în direct la B1 TV. 

Jurnalistul Emilian Isăilă a insistat asupra subiectului și l-a rugat pe deputatul PSD să facă lumină în acest caz, moment în care aceasta s-a aprins și a răspuns că: "Nu cred că e cazul să facem lumină la televizor".

Adrian Solomon a închis telefonul după ce s-a insistat asupra întrebării despre mască

În plus, întrebat despre mască, dacă o purta când a intrat în restaurant, Adrian Solomon a spus că: "Atunci când am intrat aveam masca în buzunar și am pus-o la momentul care trebuia. Posibil să nu fi purtat masca când am intrat. Cum vii de afară nu o ai, o pui în interior...Eu nu port masca pentru că am o deviație de sept care-mi produce o oarecare iritație...după ce am priceput ce-mi spunea vânzătorul, mi-am pus masca. Când a venit Poliția aveam masca, important e că Poliția nu avea ce să constate, domnii mei. Poliția m-a găsit cu mască".

După asta și după ce jurnaliștii încercau să afle de ce a fost nevoie de intervenția Poliției la fața locului, deputatul Adrian Solomon a închis telefonul. "Vă mulțumesc. La revedere și o zi bună"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel