Adrian Severin, în LACRIMI. A primit două scrisori

Fostul ministru de externe al României, Adrian Severin a citit două scrisori pe care le-a primit în penitenciar. 

Una dintre ele conținea blesteme, trimise chiar cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iar cea de-a doua era una de apreciere.

"Am primit o scrisoare de la un cetățean pe care nu-l cunosc. Scrisoarea a venit din afara penitenciarului. Omul s-a străduit, a scris-o la calculator, a plecat în oraș, a cumpărat un timbru, un plic. A căutat adresa penitenciarului, a pus scrisoarea la poștă și asta doar ca să mă blesteme și să-mi ureze toate răutățile din lume. Vă citesc o singură frază: 'Să dea Dumnezeu să ajungi calic pentru tot restul vieții tale jalnice și să trăiești cerșind printre mașini, pe străzi. Așa să te bată Dumnezeu, mizerabilule," a citat Adrian Severin din scrisoare, în cadrul unui interviu acordat la România TV lui Victor Ciutacu.  

Cea de-a doua scrisoare l-a făcut să plângă 

Severin a specificat că prima scrisoare a primit-o de sărbători, în luna decembrie. Ulterior, el a prezentat și o altă scrisoare, iar după ce a citit-o, a izbucnit în lacrimi.

"Sunteți un om deosebit, ați fost foarte bun cu toată lumea. Sper din toată inima să fiți activ din nou. Aveți de rezolvat multe. Ați câștigat un prieten."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel