Adrian Severin, fost eurodeputat PSD: Am votat cu Iohannis

adrian-severin
adrian-severin

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin susține că a votat cu candidatul ACL, Klaus Iohannis, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, pentru că nu a dorit ca toată puterea să fie concentrată în mâinile unui singur partid.

"Vreau să vă spun că eu am votat cu Iohannis, am considerat că in aceasta perioadă este mai bine ca puterea să nu fie în mâna unui singur partid. Mi se pare că în aceste momente, este mai potrivit față de prevederile CC, ca puterea să fie împartită in mai multe partide. Nu este simpatia mea pentru domnul Iohannis, nici antipatia pentru Victor Ponta", a spus Adrian Severin, la Realitatea Tv.

Victor Ponta i-a cerut lui Adrian Severin să demisioneze din partid în urma scandalului "Sunday Times", în urma căruia fostul eurodeputat a devenit suspect într-un dosar de corupție.

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin a publicat recent un articol bizar pe blogul său, în care a scris că alegerile prezidențiale din România, în urma cărora Klaus Iohannis a devenit președinte, sunt "alibiul unei lovituri de stat". Severin subliniază "că alegerile din România au caracter geo-politic, ele aducând în luptă puteri străine care doresc să controleze țara și, în acest scop, nu îi permit dotarea cu o conducere națională puternică, populară, competentă, independentă, deci, cu adevărat legitimă". Potrivit fostului eurodeputat, partidele politice din România sunt "măștile sub care se ascund jucători externi care se bat pentru a domina strategic România din perspectiva unor interese, abia acelea, ireconciliabile".

Adrian Severin, scenariu fantasmagoric despre alegeri: A fost lovitură de stat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel