Adrian Rădulescu va fi înmormântat, sâmbătă, 22 mai

Adrian Rădulescu
Adrian Rădulescu

Adrian Rădulescu va fi înmormântat, sâmbătă, 22 mai, la Cimitirul Străulești 2, au anunțat membrii familiei. Trupul neînsuflețit al lui Adrian Rădulescu va fi depus vineri, 21 mai, la capela Cimitirului Eparhial Sfântul Nicolae Străulești.

 ”Cu regret vă anunț că tatăl meu și dragul vostru prieten, Adrian Rădulescu, a trecut în neființă. Dacă doriți să vă luați la revedere de la el, vă așteptăm la capela Cimitirului Eparhial Sfântul Nicolae Străulești mâine, începand cu orele 13. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Străulesti 2, sâmbătă, la ora 12”, au transmis membrii familiei.

Adrian Rădulescu a murit miercuri seară, la vârsta de 66 de ani. Acesta era președintele Asociației Fermierilor din România. Adrian Rădulescu s-a prezentat miercuri la spital și a fost internat de urgență. Potrivit primelor informaţii, cauza decesului ar fi „insuficienţă multiplă de organe”.

Într-o intervenție la DC News, Bogdan Chirieac a declarat că: "E o veste care m-a bulversat. Adrian Rădulescu a fost un om cu totul deosebit, şi ca om, şi ca politician. În opinia mea, a fost cel mai mare specialist în problemele agriculturii din România. Nu exista un domeniu în agricultură unde să îi cer un sfat sau o informaţie lui Adrian Rădulescu şi el să nu ştie să răspundă. Vorbea extrem de logic, dădea cele mai bune exemple întotdeauna, astfel încât toată lumea îl înţelegea.  

A avut iniţiative legislative excepţionale şi mai multe partide politice l-au solicitat pentru expertiza sa. De altfel, Adrian Rădulescu a terminat Facultatea de Ştiinţe Agricole ca şef de promoţie, puţină lume ştie asta. Este o mare pierdere pentru familia sa, pentru agricultura din România, pentru clasa politică din România şi pentru mine personal. Am pierdut un prieten drag! Dumnezeu să îl odihnească!", a declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel