Adrian Rădulescu renunță la candidatura din Neamţ. Vezi opțiunea

radulescu
radulescu

Deputatul PDL de Neamț,  Adrian Rădulescu,  a declarat luni că nu va mai candida într-un colegiu din Moldova, acesta dorind să opteze pentru un colegiu din sudul ţării, de preferat Dâmboviţa.

 ,,Ce vă pot spune, sigur nu voi mai merge în colegiul de la Neamţ pentru că acolo a fost o chestiune conjuncturală (…), am candidat acolo pentru că era un sector cu profil agricol şi partidul a considerat că sunt cel mai adecvat pentru a candida acolo”, a spus Rădulescu.

 Rădulescu a menţionat că va candida ,,cu siguranţă” într-un colegiu din sudul ţării, ,,probabil Dâmboviţa, Teleorman sau Ialomiţa”, lucru ce va fi stabilit în urma discuţiilor cu colegii diin ARD privind repartiţia locurilor, scrie NewsIn.

 Democrat-liberalul a precizat că ,,cel mai mult” iar plăcea o candidatură în judeţul Dâmboviţa, deoarece îi este mai accesibil să ajungă în această zonă. ,,Îi sfătuiesc pe toţi să nu-şi aleagă colegii la 300-400 de kilometri distanţă de Bucureşti pentru că în afară de faptul că sunt supernavetişti îi încurcă şi pe cei în colegiile unde merg. (...) Deci, le recomand tuturor colegii cât mai aproape pentru a se putea deplasa cât mai rapid. Sincer, cel mai mult mi-ar place o candidatură în judeţul Dîmboviţa pentru că începe din spatele casei mele. Eu locuiesc la Mogoşoaia”, a conchis Adrian Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel