Adrian Rădulescu a murit. Alexandru Stănescu, mesaj: M-a marcat profund. Agricultura a pierdut astăzi un mare profesionist

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Deputatul Alexandru Stănescu a transmis un mesaj după moartea lui Adrian Rădulescu.

"În această seară am primit o veste extrem de tristă, care m-a marcat profund... prietenul meu, fermierul Adrian Rădulescu a încetat din viață. Agricultura românească a pierdut astăzi un mare profesionist, un om care si-a dedicat întregul parcurs profesional acestui domeniu.

Doresc pe această cale să urez sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să te odihnească în pace, prietene!", a scris deputatul Alexandru Stănescu, pe Facebook.

Adrian Rădulescu a murit. Era ÎNTRISTAT în ultimul interviu acordat DCNews

Anunțul a fost făcut de România TV și confirmat din PMP.  Adrian Rădulescu ar fi murit după ce organele i-au cedat unul după altul și ar fi ajuns prea târziu la spital. Avea 66 de ani. 

În ultimul interviu DCNews, Adrian Rădulescu își exprima tristețea față de ce a adus criza COVID. 

”Vom avea o criză economică și o criză care va însemna imposibilitatea oamenilor nu de a nu găsi produsul, ci de a nu avea cu ce să-l cumpere. Sperăm să fim inteligenți cu toții, întreaga omenire, pentru că este o globalizare acest fenomen și probabil că acum se va dovedi ce înseamnă globalizarea mondială și ce înseamnă ideea că țările chiar ar trebui să se ajute, umanitatea între ele, pentru că ce s-a întâmplat cu COVID-ul în Europa pe mine pur și simplu m-a întristat, când fiecare s-a închis la el de frică în casă și a zis: nu intri la mine în casă, mai bine mori tu, eu stau cuminte în casa mea, după care și-au dat seama că au greșit și au încercat să remedieze, dar după ce mi-ai spus că ”ești prost” nu poți să-mi mai spui că sunt deștept orice mi-ai spune.” spunea Adrian Rădulescu, în ultimul interviu acordat DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel