Adrian Papahagi vorbește despre secretele murdare ale unor politicieni

Adrian Papahagi
Adrian Papahagi

La începutul lunii iulie, Adrian Papahagi a demisionat din Partidul Mișcarea Populară. Acum, el spune că lumea politică este un tărâm periculos, iar cei care fac parte din această realitate au secrete murdare.

VEZI ȘI: Politician român, scandal MONSTRU. A fost depusă o plăngere pentru LOVIRE

"Nu am întâlnit niciun politician fericit, nici măcar pe cei ultrabogați și ultraputernici. Cu toții sunt stresați, plini de patimi, uri, dușmănii, mereu fie în ofensivă, fie în defensivă. Oameni hărțuiți, cu zeci de secrete sordide și servituți invizibile. Niște sclavi ai funcțiilor, ai rețelelor care i-au promovat și pe care trebuie să le satisfacă.

Adevărata bucurie este să fiu cum am fost înainte de acești ultimi ani: liber, senin, aproape de familie. Să mă ocup în ritmuri omenești de lucrurile înalte ale gândului și literelor", a scris Adrian Papahagi pe contul personal de Facebook.

Cât despre o revenire în politică, Adrian Papahagi susuține: "Nu simt nicio nevoie să mai fac politică prea curând, deși îmi pasă de țară, de destinul nostru colectiv, de valorile în care cred. Până la urmă, politica nu trebuie să fie o meserie, ci o îndeletnicire temporară a celor care au timp, resurse, experiență și cred că pot aduce ceva societății vreme de un mandat sau două. Ne mai auzim peste un deceniu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel