Adrian Papahagi cere ajutor financiar pe Facebook, pentru campanie

Candidatul pe lista ARD la Cluj-Napoca pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1 la parlamentarele din decembrie, Adrian Papahagi, a lansat un apel pe pagina sa de socializare "prietenilor dragi", pentru a-l susține în viitoarea campanie electorală, nu numai cu idei sau sugestii, ci chiar și finanicar "cu donații, oricât de mici".

"Dragi prieteni

De vineri într-o săptămână începe campania electorală. Am nevoie, mai mult ca oricând, de sprijinul vostru. Dacă doriți și puteți să o faceți, vă rog să-mi scrieți cum credeți că mă puteți ajuta pe adresa [email protected]", scrie Adrian Papahagi în mesajul adresat celor care doresc să-l ajute a-și finanța lupta pentru un scaun în Parlamentul României.

Președintele Fundației Creștin - Democrate vine chiar în ajutorul celor cărora le este adresat mesajul de pe Facebook și le recomandă "câteva moduri" în care își pot oferi sprijinul:

"1. Comunicați-mi idei, probleme, sugestii. Ce ați dori să promovez în Parlament?

2. Alăturați-vă echipei mele de campanie dacă locuiți la Cluj.

3. Ajutați-mă financiar cu donații, oricât de mici - vă voi comunica pe mail contul oficial ARD-Cluj".

Mulțumindu-le anticipat pentru sprijin, Adrina Papahagi își încheie postarea afirmând că "Prietenii adevărați la nevoie se cunosc!".

Deși campania electorală nu a început, candidații USL din Cluj i-au acuzat pe contracandidații lor de la ARD, Adrian Papahagi și Alin Tișe că "au furat startul în campania electorală", ei distribuind, înainte de termenul legal, materiale electorale în cutiile poştale ale clujenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel