Adrian Năstase: Victor Ponta, joc de glezne. Ce ar trebui să facă Liviu Dragnea

Adrian Nastase
Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Năstase este invitatul de luni seară al jurnalistului Mihai Gâdea, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”. 

Adrian Năstase apreciază începutul lui Tudorel Toader la Ministerul Justiției, dar subliniază că altele ar trebui să fie prioritățile: ”Este foarte bine cum a început ministrul Justiției, dar sunt și alte probleme care trebuie modificate”. El a mai susținut că nu înțelege de ce a fost externalizată justiția: ”Nu înțeleg de ce unul vine cu niște amendamente, altul cu altele, în loc să aibă PSD o propunere unitară.”

Chiar el vine și cu explicația: PSD nu are departament juridic. Adrian Năstase a precizat că nu este suficient să câștige alegerile, ”este extrem de important să câștige bătăliile în Parlament și pentru asta e nevoie de o bucătărie internă foarte bună”. 

Cât despre Victor Ponta, Adrian Năstase afirmă: ”Cred că face un joc de glezne, este nemulțumit și vrea să arate lucrul acesta. Liviu Dragnea trebuie să-i spună în special: `dacă ai așa multă energie, apucă-te și lucrează`- n.r. la departamente din partid”. 

”Ideea unei demisii în alb mi se pare neserioasă. Eu cred că Victor Ponta este nemulțumit și iritat că procurorii îl aleargă de luni de zile.” a mai spus Adrian Năstase. El mai consideră că Victor Ponta știa că are credibilitate și subliniază că nu ar trebuie să genereze astfel de discuții în PSD, pentru că nu este productiv pentru PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel