Adrian Năstase, verdict categoric: Din păcate, situația din Grecia, ne va afecta

Fostul premier Adrian Năstase semnalează, joi, într-un mod aparte, că efectele situației din Grecia se vor resimți și în România și explică ce ar trebui să rețină românii din "pokerul jucat la masa Eurogrupului".

Fin cunoscător al relațiilor internaționale, Adrian Năstase comentează succint, joi, într-o postare pe blogul personal, criza din Grecia, sub forma unei explicații mai ample a unei fotografii realizate la Cornu. 

"Este Rasaritul? Este Apusul? Oricum, in fotografia pe care am facut-o la Cornu, orizontul pare destul de intunecat. Poate ca doar de la Cornu. Din pacate, situatia din Grecia, in mod categoric, ne va afecta. Iar pokerul jucat la masa Eurogrupului ne invata lectia dura a capitalismului dar si lectia responsabilitatii in raport cu populismul. Sunt foarte curios care va fi rezultatul referendumului de duminica din Grecia. Pentru ce se intampla in Romania, nu mai am curiozitati...", a scris Adrian Năstase. 

Grecia, în imposibilitate de a reveni la drahmă, anunță Yanis Varoufakis

Grecia a intrat în default tehnic luni noaptea, după ce nu a plătit o datorie de 1,54 miliarde de euro către FMI, scadentă pe 30 iunie. 

Liderii zonei euro au decis să renunțe la orice efort de a găsi consens și să aștepte rezultatul referendumului de duminică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel