Adrian Năstase: Reducerea TVA la alimente, o decizie necesară și inteligentă

Fostul premier Adrian Năstase comentează succint decizia Guvernului Ponta de a reduce TVA la produsele alimentare, punctând, totodată, "că este o măsură materializată într-o ACȚIUNE de stânga".

Adrian Năstase salută scăderea TVA la 9% pentru toate produsele alimentare, băuturile nealcoolice și serviciile de alimentație publică, începând de la 1 iunie 2015, și susține că măsura nu va avea doar efecte sociale, ci și economice. 

TVA redus la 9% la alimente. Rovana Plumb, CONCLUZIE: "Un câștig pentru fiecare român"

"Reducerea TVA-ului la produsele alimentare a reprezentat o decizie necesara si inteligentă. Si, in acelasi timp, o masură materializată intr-o ACTIUNE de stânga. Ea inseamnă un sprijin pentru populatia mai săracă, fiind, in acelasi timp, o măsură de incurajare a producătorilor agricoli. Reducerea, hotărâtă de guvern, are, in acest fel, si efecte economice, nu numai efecte sociale.

Cred că acum ar putea fi incurajate, in mai mare măsură, pietele volante, agro-alimentare, pe modelul oraselor occidentale, in conditii sanitare si de fiscalizare corespunzătoare. O initiativă pe care o pornisem in 2004", a scris, joi, Adrian Năstase pe blogul personal.

Guvernul a adoptat OUG privind reducerea TVA la 9% pentru alimente

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel