Urmărește emisiunea live


Adrian Năstase, mesaj special de ziua sa onomastică: Puțini sunt cei care au ales...

Fostul premier Adrian Năstase semnalează, în ziua onomasticii sale, că faptele sfinților reprezintă modele de comportament ideal pentru oameni, dând exemplu pe cel al cărui nume îl poartă.

Creștinii ortodocși îi sărbătoresc, miercuri, pe Sfinții Mucenici Adrian și Natalia, soția sa. Cu ocazia acestei zile, fostul premier Adrian Năstase, a transmis un mesaj pe blogul personal, cu înțeles subtil. 

"Astazi, 26 august, Biserica Ortodoxa Romana ii pomeneste pe Sfintii mucenici Adrian si Natalia. Le urez toate cele bune celor care astazi isi sarbatoresc ziua numelui, in special colegilor de blog sau de facebook.

Vad in Sfantul Mucenic Adrian un model demn de urmat. Si nu pentru ca port numele sau. Putini sunt cei care au ales sa mearga pana la capat pe calea ce le-a fost sortita, sa accepte cele mai crunte suplicii si sa nu se abata de la drumul lor. Pana la urma, indiferent de religie sau confesiune, demnitatea si 'coloana vertebrala' sunt calitati pe care, ca om, le poti avea sau nu. Nu compar aici credinta cu staruinta.

Adrian Năstase, elogiu lui Adrian Păunescu: Cum să ceri cuvântul în Parlament

Totusi, din astfel de fapte, noi, oamenii, ar trebui sa extragem seva propriilor actiuni.

In faptele sfintilor avem modele de dedicatie fata de o cauza, de fidelitate, de dragoste pana la urma fata de oameni. Aceste fapte nu trebuie privite doar prin lumina minunatiei lor, ci si ca proiectii ale unui model de comportament ideal. Asa ca, atunci cand citim despre aceste lucruri, ar trebui sa discernem spiritul de dincolo de litere.

Cu prietenie si toate urarile de bine", a scris, miercuri, pe blogul personal, Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel