Adrian Năstase, mărturisiri emoționante: Nedreptățile ultimilor ani...

Zi extrem de importantă pentru Adrian Năstase. Fostul premier își sărbătorește astăzi ziua de naștere, evenimentul fiind unul propice pentru a vorbi și despre cum l-au schimbat "nedreptățile ultimilor ani".

La ceas aniversar, Adrian Năstase realizează un bilanț succint al vieții sale fără a uita să le mulțumească nu doar celor i-au transmis urări de ziua sa, ci și celor care i-au citit postările pe blogul personal.

"Astazi implinesc 66 de ani. Si nu realizez cât de repede au trecut anii. Cu bucurii, cu supărări, cu impliniri. Cu prietenii dar si cu trădări. Cu sperante dar si cu dezamăgiri. Cu calătorii, cu lecturi, cu fotbal, cu expozitii, cu blogul...

Unele lucruri am vrut să le uit si nu am reusit. Pe altele chiar le-am pus in sertare ale memoriei si nu le voi mai scoate niciodată de acolo. Am iertat mult altora, mie mi-am iertat mai putin. Privesc mai senin in jur si mai adânc in mine. Sunt multe intâmplări sau decizii cărora le dau alte semnificatii. Adeseori, binele si raul s-au transformat, in ultimii ani, in nuante de gri. Si cu cât trece timpul am mai putine raspunsuri.

Citește și: Iohannis, salut de la balcon al mulțimii. Ce spune Chirieac

Am micsorat cercul in care exist si imi permit acum să fiu mai direct in relatiile cu ceilalti. Nedreptătile ultimilor ani m-au făcut nu mai cinic ci mai neangajat, mai blazat social. Privesc scena politică, emisiunile de la televizor, cu o anumită detasare. Poate si cu un dram de frustrare. Nu mi-e indiferent viitorul, mai ales gândindu-mă la Andrei si la Mihnea. Desi nu sunt optimist. Viata intr-o colonie va fi tot mai grea", a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

Citește și: Reacție din PNL, după ce Senatul a dat o lovitură Guvernului

Fostul premier aduce, de asemenea, un omagiu membrilor familiei sale.

"Universul pe care l-am redescoperit in ultimii ani este familia. Dana si băietii mi-au dat energia necesară pentru a trece prin incercări si de a lua lucrurile de la capăt. Aniversarea mea de acum li se datorează.

Iar vouă, dragi prieteni de blog, de facebook, cei mai multi necunoscuti, vă multumesc pentru jurnalul de bord pe care il tinem impreună.

Le multumesc si celor care au fost, de-a lungul timpului, in echipele mele si care mi-au trimis, astăzi, mesaje sau m-au sunat. Odată cu anii, amintirile iti devin tot mai prieteni...", conchide fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel