Adrian Năstase lansează un apel după drama din București, de la Club Colectiv

Fostul premier Adrian Năstase, solidar cu suferința părinților celor morți sau răniți în incendiul de la Clubul Colectiv, lansează un apel la adresa întregii societăți pentru ca într-un efort comun să facem în așa fel încât generația tânără să se distanțeze de astfel de "trăiri autiste în încăperi cu multă lume dar cu muzica dată la maxim făcând să vibreze pereții și în care nu există posibilitatea de comunicare decât prin simțuri".

"Genul de muzica si de evenimente frecventate de multi tineri, astazi, pe mine nu ma pasioneaza. Este normal insa. Fiecare generatie are gusturile sale si propriul mod de manifestare. Respect lucrul asta si inteleg nevoia lor de socializare. Moartea, vineri, a celor peste douazeci de tineri si ranirea altor zeci va genera,insa, in afara suferintei rudelor si a prietenilor, multe dezbateri si intrebari. Dincolo de responsabilitati, cred totusi ca ar trebui sa facem in asa fel incat nevoile varstei sa-si gaseasca raspunsuri nu in underground, in droguri, in blazare, nu intr-o traire autista, in incaperi cu multa lume dar cu muzica data la maxim facand sa vibreze peretii si in care nu exista posibilitatea de comunicare decat prin simturi. Nu vreau sa judec pe nimeni dintre organizatori – o vor face altii – dar nu ma pot impiedica sa nu ma gandesc la suferinta parintilor celor morti sau raniti in incendiul de la Clubul Colectiv", a scris, sâmbătă, fostul premier Adrian Năstase, într-o postare pe blogul personal, intitulată "Drama în București".

[citeste si]

Ulterior, într-un post-scriptum, fostul prim-ministru notează faptul că "destinul" s-a interpus peste agenda mediatică a acestui week-end, ce viza între altele și apariția în spațiul public a unei filmări al cărei protagonist este fostul premier de la Chişinău, Vlad Filat.

"PS Stiu ca agenda mediatica a sfarsitului de saptamana avea in vedere alte teme. Iata ca destinul a vrut altfel. Chiar si partida de sex a premierului Filat (pana unde s-a ajuns in batalia politica de la Chisinau!!) a palit in fata acestei drame...".

În seara zilei de 30 octombrie, la Clubul Colectiv din Capitală, a izbucnit un incendiu în urma căruia au murit 27 de persoane, alte peste 150 fiind rănite. Guvernul României a decretat trei zile de doliu național, începând de sâmbătă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel