Adrian Năstase: La prezidențiale a fost vorba despre "un vot anti-Ponta"

Victor Ponta și echipa acestuia nu au știut, din păcate, să stimuleze un vot pozitiv, a afirmat fostul premier Adrian Năstase. referitor la minivacanța din Abu Dhabi de care este acuzat premierul, Adrian Năstase a spus că explicațiile ar trebui să vină de la Victor Ponta.  

"Și eu cred că în actualele alegeri, din păcate, Victor Ponta și echipa lui nu au știut să stimuleze un vot pozitiv. A fost un vot anti-Ponta care era de fapt un vot antisistem, care i-a adunat și pe cei care nu voiau gaze de șist, și pe cei care nu voiau Roșia Montană. Deci, un vot foarte ciudat, aglutinat, un vot care până la urmă a dus la scoaterea din casă a celor nehotărâți printr-un efect de contaminare emoțională", a declarat Adrian Năstase la Târgul de Carte Gaudeamus, unde și-a lansat volumul "Cele două Românii".

Citește și: Klaus Iohannis l-a devansat pe Traian Băsescu în lupta cu Victor Ponta pentru Cotroceni

Pe de altă parte, el a arătat că nu are o confirmare privind veridicitatea fotografiei difuzate sâmbătă de presă, în care Victor Ponta apare într-un club din Abu Dhabi, alături de Sebastian Ghiță, apreciind că președintele PSD trebuie să fie cel care dă explicații în acest sens. "Eu deocamdată nu am o confirmare în legătură cu această eventuală excursie, așa încât vom mai aștepta să vedem și probabil că Victor Ponta va da el singur explicații în legătură cu aceste fotografii. Eu i-am trimis două sms-uri, am respectat până la urmă dorința lui de a sta în ambianța de familie și de a trece peste un moment extrem de dificil. Eu știu că și-a închis telefonul și practic după aceea nu a mai răspuns și am respectat lucrul acesta", a afirmat Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel