Adrian Năstase, în dilemă: Mă întreb cum ar fi acționat...

Adrian Năstase 21
Adrian Năstase 21

Fostul premier Adrian Năstase, fin cunoscător al comunicării diplomatice, își exprimă cu subtilitate, pe blogul personal, o dilemă legată de actuala campanie electorală pentru Președinția României. 

Adrian Năstase, în cea mai recentă postare pe blogul personal, mărturisește ce anume i-a captat atenția în ultima perioadă și care este nedumerirea pricinuită de ceea ce se întâmplă în această campanie electorală.

"In ultimile saptamani, in paralel cu campania electorala din Romania, am vizionat un interesant serial de televiziune american – "Scandal", sezoanele 1.2 si 3 (2012-2014). Actiunea este inspirata din perioada administratiei Bush si, in mod concret, din activitatea fostului consilier de presa, Judy Smith.

Personajul Olivia Pope, interpretat de Kerry Washington, conduce o firma de management pentru rezolvarea unor conflicte (scandaluri) in care sunt implicate personalitati de varf din administratia si elita americana. Ma intreb cum ar fi actionat in cazul unora din scandalurile generate in campania electorala de la noi", a scris, joi, pe blogul personal, Adrian Năstase, fără a preciza la care anume face referire.

Serialul de televiziune american – "Scandal" este centrat pe drama unui fost consultant de relaţii cu media al preşedintelui Statelor Unite, Olivia Pope (Kerry Washington), care şi-a dedicat viaţa protejării şi apărării imaginii publice şi a secretelor elitei ţării. Respectată şi temută în acelaşi timp, Olivia părăseşte Casa Alba pentru a-şi deschide propria firmă de administrare a situaţiilor de criză. Ea speră să înceapă un nou capitol al vieţii sale atât profesional cât şi din punct de vedere personal, însă nu poate tăia în totalitate legăturile cu propriul trecut. Cu timpul devine clar că angajaţii ei, care sunt specialişti în rezolvarea probleme altora, nu îşi pot rezolva propriile probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel