Adrian Năstase: Mihail Neamțu, expresia perfectă de gunoi uman

Fostul premier Adrian Năstase nu uită și nu iartă. Dovadă stă ultimul atac la adresa lui "Romeo", din scena balconului de la referendum. 

"Vi-l aduceți aminte pe Mihai Neamțu? E vorba de cel care a jucat rolul lui Romeo în scena balconului de la referendum, alături de Monica Macovei. Partidul său – Noua Republică – este atât de nou încât pare că încă nici nu s-a născut.", a scris fostul premier, pe blogul său. 

VEZI și: Mihail Neamțu: Putem detesta realitatea asta, dar...

Adrian Năstase a adăugat că "După scorul obținut la europarlamentare – 0,27% – m-am gândit că i se va cere, de către colegii de partid, să-și dea demisia din funcția de președinte. Am realizat însă că numărul celor care au votat pentru el – aproximativ 10.000 – nu este suficient nici pentru înființarea unui partid.". 

Gestul increbilil al lui Mihail Neamțu. Adrian Năstase: Nu-mi aduc aminte o mizerie mai mare din parte unui om politic

Adrian Năstase a amintit un episod dur pentru el- "Pentru mine Mihai Neamțu va rămâne însă o expresie perfectă de gunoi uman. În 20 iunie 2012, când a avut loc tentativa mea de suicid, el a venit, cu mai mulți reprezentanți ai "noii republici" și, în fața blocului din Zambaccian, în derâdere, și-au mânjit cămășile cu ketchup! În 25 de ani de politică nu-mi aduc aminte de o mizerie mai mare din partea unui "om politic". A primit, din partea alegătorilor, ceea ce a meritat. Iată că nu va putea merge, și el, în "balconul" de la Bruxelles, alături de mentorul său – Monica Macovei". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel