Adrian Mutu, scandal la Ambasada Indiei pentru viză

Adrian Mutu se pare că va renunța la contractul cu echipa indiană Pune City, în condițiile în care viza pentru India i-a fost acordată în urma unui scandal făcut de "Briliant" la Ambasada Indiei.

Adrian Mutu, din câte se pare,  a mers în stare de ebrietate  la Ambasada Indiei din Bucureşti, unde a făcut şi un mic  scandal, iritat de faptul că autorităţile nu îi rezolvă problema mai repede, notează "La Gazzetta dello Sport".

"A ameninţat personalul diplomatic! Evident, cei de la ambasadă nu au emis niciun document şi l-au invitat să revină după ce scapă de mahmureală", notează sursa citată.

Totuși, Adrian Mutu  a primit viza de India, lucru pe care l-a confirmat într-un mesaj pe Twitter, însă nu se ştie dacă va mai evolua pentru Pune City, deşi are semnat un angajament pe doi ani. Motivul îl reprezintă clauza de reziliere stipulată în contract, care îi permite lui Mutu să rezilieze angajamentul în cazul în care are o ofertă mai bună, precizează prosport.ro.

Citește și: Adrian Mutu, despre presupusa idilă cu Călina Duca

Site-ul violanews.com, dedicat în exclusivitate ştirilor despre Fiorentina, a scris săptămâna trecută că Mutu ar putea reveni la Fiorentina din ianuarie, odată cu finalizarea campionatului în India, fiind împrumutat de Pune City la echipa din Firenze.

Se pare că Mutu şi-ar dori să revină la Fiorentina încă din această lună, negocierile fiind în acest moment destul de avansate. Doar că rămâne de văzut care e direcţia pe care o doresc oficialii echipei Viola: să crească echipa din India sau să îl cheme de acum pe Mutu în Serie A.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel