ADRIAN MUTU pleacă de la PETROLUL PLOIEȘTI în INDIA, la CHENNAI TITANS

Aventura lui Adrian Mutu în România, la Petrolul Ploiești, se va încheia după opt luni. "Briliantul" va pleca săptămâna viitoare în India, unde ar urma să semneze cu Chennai Titans, potrivit adevarul.ro.

Campionatul Indiei va avea la start doar opt echipe şi se va desfăşura pe parcursul a trei luni de zile - octombrie, noiembrie și decembrie.

Mai multe staruri din fotbal au semnat deja cu echipe din India: Del Piero (Delhi Dynamos), Anelka (Mumbai City), Trezeguet (Pune City) sau Capdevila (Northest united). Adrian Mutu ar urma să se alăture echipei pregătite de fostul internaţional italian Marco Materazzi.

Proiectul indienilor e grandios şi are rolul de a spori popularitatea fotbalului într-o ţară în care sportul rege este slab dezvoltat.

Oferta pentru Adrian Mutu nu e o noutate, dar atacantul a amânat răspunsul, pentru că spera la o calificare a Petrolului în Liga Europa şi la o convocare la echipa naţională. Cum ambele obiective s-au năruit, "Briliantul" a decis să dea curs propunerii venite prin intermediul unui impresar italian.

Mutu ar urma să încaseze 700.000 de dolari până la finalul anului. Deși mai avea contract cu Petrolul până până în vara lui 2015, patronul Dan Capră l-a lăsat pe "decar" să plece în schimbul unei compensații financiare simbolice, pentru că vrea o reconstrucție la echipă.

În opt luni petrecute pe "Ilie Oană", Adrian Mutu a jucat 21 de meciuri și a marcat 6 goluri în toate competiţiile. 

Citește și: Demitere Răzvan Lucescu. Site-ul Petrolul a căzut după anunț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel