Adrian Mutu, în pragul unui dezastru. Dosarul cocaina îl urmărește și de Crăciun

Dosarul cocaina îl urmărește pe "briliant" și de sărbători.  Un oficial al FIFPro, for ce reprezintĂ interesele fotbaliștilor din toată lumea, vine cu o veste proastă pentru Adrian Mutu

 Brendan Schwab, vicepreședintele FIFPro, susține că Adrian Mutu va plăti despăgubirile solicitate de Chelsea, deși nu este singurul vinovat în acest caz.

 "Adrian Mutu este dat în judecată de Chelsea, el a fost deja suspendat timp de 6 luni, iar londonezii spun că este responsabil și că trebuie să dea înapoi banii plătiți pentru transfer. Mutu are acum o datorie de care nu poate să scape și va intra în faliment.", a spus Schwab, citat de ziare.com.

 "Intreg cazul este un scandal, deoarece aceste operatiuni de transfer incalca drepturile de baza ale fotbalistilor", a adaugat Schwab.

 Adrian Mutu a fost obligat in prima faza sa plateasca despagubiri în valoare de 17 milioane de euro, numai că acest lucru nu s-a întamplat. Pentru ca Chelsea nu a putut să-l execute silit pe Mutu, FIFA a decis ca Juventus Torino și Livorno să plăteasca 21 de milioane de euro catre Chelsea. Italienii au facut apel, astfel ca Mutu nu a scapat încă de emoții.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel