Adrian Mocanu, război monstru cu Marcel Ciolacu: Câtă neruşinare! Jenant

La şedinţa PNL Buzău, din data de 1 martie, au participat senatorul UNPR Constantin Popa, deputatul PSD Adrian Mocanu, precum şi fostul lider al PSD Buzău, ex-senatorul Vasile Ion.

Ulterior, deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD, și-a arătat dezamăgirea și a spus: "Acum o săptămână vă spuneam că familia Mocanu se mută la PNL. Mai jos aveți dovada PSD nu poate decât să răsufle ușurat că a scăpat de ei. Familia Mocanu a făcut ce știe mai bine: să promită orice și oricât pentru a-și menține funcțiile".

Deputatul Adrian Mocanu nu a rămas fără replică și a transmis următorul mesaj: "Câtă neruşinare pe "liderul" Marcel Ciolacu! În timp ce toată lumea aştepta o reacţie la faptul că mentorul sau, Constantin Boşcodeală, a fost condamnat definitiv la închisoare, în timp ce singura să ieşire onorabilă din situaţia dezastruoasă în care a lăsat partidul şeful său era să facă un pas în spate împreună cu Neagu, Bârlă & co, Ciolacu are o singură grijă: cum să îşi îndepărteze adversarii din partid. Jenant!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel