Adrian Mititelu, decizie șoc privind Universitatea Craiova

Patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu,  a decis, joi, asupra destinului uneia dintre cele mai iubite echipe de fotbal.

Universitatea Craiova se va retrage din campionatul Ligii a II-a. Cel mai probabil, echipa se va înscrie, la toamnă, în Liga a III-a, a declarat Adrian Mititelu. Echipa ocupa locul 10 în Seria a II-a din Liga a II-a, după 19 etape, cu şanse minime să mai prindă play-off-ul pentru promovarea în Liga I.

 "Eu sunt un tip optimist şi puternic. Dacă spun că nu mai putem, atunci chiar nu mai putem. Nu mai avem cum să terminăm această competiţie. Nu poţi să îţi desfăşori activitatea cu o echipă care se antrenează pe terenuri preistorice. Nu exagerez, trăim vremuri de coşmar. Această echipă nu mai poate să continue. După doi ani de stat pe din afară, abuzuri şi nedreptăţi, suntem nevoiţi să punem punct. Nu vreau să ne batem joc de Universitatea, nu vreau ca alte echipe să ne bată la scor, să îşi treacă în palmares victorii cu noi. Sper ca din vară să ne putem relua activitatea. N-am murit în 2011, n-o să murim nici în 2014", a spus Adrian Mititelu, conform GSP.

Adrian Mititelu susţine că vina pentru situaţia echipei este a primarului Olguţa Vasilescu: "Ne-a închis toate portiţele. Toţi cei care au vrut să ne ajute au pierdut. E un neo-stalinism în Craiova. Fiscul mi-a blocat toate planurile, mi-a băgat o firmă în faliment pentru 500.000 de euro datorii. Toţi potenţialii parteneri de afaceri au fost avertizaţi să nu se asocieze cu mine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel