Adrian Mititelu a pierdut Universitatea Craiova

adrian-mititelu-alti
adrian-mititelu-alti

Tribunalul Braşov a numit ca administrator provizoriu al firmei Fotbal Club U Craiova SA Casa de Insolvenţă Transilvania, societate care s-a mai ocupat de falimente în sport.

De câteva săptămâni Universitatea Craiova nu mai are o existenţă fizică în fotbalul românesc, după ce a fost dezafiliată de Federaţia Română de Fotbal. Adrian Mititelu, cel găsit responsabil de întreaga situaţie, a pierdut şi dreptul juridic de a mai administra Universitatea Craiova.

Conform unui articol apărut în ziarul Gazeta de Sud, după ce Fotbal Club U Craiova SA a intrat în faliment, Tribunalul Braşov a numit ca administrator provizoriu al firmei Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), societate care s-a mai ocupat de falimente în sport.

Ziarul mai scrie că pe data de 8 august, Fotbal Club U Craiova SA a depus la Tribunalul Dolj o cerere de suspendare provizorie a executării sentinţei de faliment, solicitare care a fost respinsă de instanţă pe 11 august, fără drept de apel. Practic, societatea care administra clubul de fotbal se îndreaptă spre lichidare. Din club nu a mai rămas nimic: societatea care îl administra se lichidează, jucătorii au plecat, baza de antrenament şi stadionul „Ion Oblemenco“ au alte destinaţii.

Din brand local, „U“ Craiova a ajuns doar o marcă înregistrată la OSIM, sub titulatura „FC Universitatea Craiova“, deținută de către Liana-Gabriela Mititelu şi Gigi-Adrian Mititelu, copiii lui Adrian Mititelu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel