EXCLUSIV  Adio cură de slăbire! Doctorul Doru Negru: Pe un durduliu nu poți să-l pui să alerge

 Doctorul Doru Negru
Doctorul Doru Negru

Dr. Doru Negru, medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, în cadrul Sanador, a vorbit despre un stil de viață sănătos.

Dacă vrei să scazi în greutate, spune medicul Doru Negru, nu e nevoie de o cură de slăbire, „ci de o schimbare a stilului de viață, care înseamnă mișcare și mese la intervale de aproximativ trei ore.”

„Pe un durduliu nu poți să-l pui să alerge, pentru că, dintr-o dată, el își va strica balamalele genunchilor, șoldurilor și nimeni nu le mai poate repara. Dacă greutatea e mare, nu e vorba de 100 de kg... Când sari pe genunchiul ăla nu sunt 100 de kg, sunt 400 de kg, e vorba de impuls, nu de greutate. Și, atunci, trebuie văzut cât efort poate să facă. Unii au tensiune, alții au boli de inimă. Nu poți să-i pui să alerge foarte mult!”, a spus medicul Doru Negru la DCNewsTV.

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterii online „Stilul de viață, un doctor bun pentru sănătatea ta”, eveniment organizat de DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCMedical, DCBusiness, ȘtiriDiaspora.ro, DefenseRomania.ro, Spectacola.ro, și DCNewsTV.

„Stilul de viață, un doctor bun pentru sănătatea ta”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel