Adina Vălean: PSD, sfâșiat între doctrina Ion Iliescu și doctrina poșetelor

Europarlamentarul PNL, Adina Vălean, a desființat PSD. Soția lui Crin Antonescu a subliniat că Victor Ponta nu are cum să înțeleagă orientări doctrinare. 

"Domnul Ponta nu are cum să înțeleagă orientări doctrinare, pentru că el nu are doctrină, iar PSD-ul este sfâșiat între doctrina Ion Iliescu și doctrina poșetelor.

Eu cred că locul Partidului Național Liberal în noul Parlament European este în grupul PPE, pentru că din păcate orientarea partidelor care compun acum grupul ALDE este majoritar centru-stânga. Noi vrem să reprezentăm interesele românilor în politica europeană, iar aceste interese sunt legate exclusiv de politica de dreapta. Vom fi o voce cu greutate, pro-România, în interiorul celei mai pro-europene familii politice. Socialiștii înseamnă Rusia și din păcate pentru România înseamnă un număr mare de europarlamentari foarte slab pregătiți în politica europeană", a declarat Adina Vălean. 

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat despre trecerea PNL la PPE, că în PE "traseiștii sunt primii, dar sunt disprețuiți".

VEZI și: Trecerea PNL la PPE stârnește reacții dure din ALDE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel