ADINA VĂLEAN, propusă pentru vicepreşedinţia PE

Marian Jean Marinescu (PDL), vicepreşedinte al Grupului PPE din Parlamentul European, a declarat, duminică, la Craiova, că speră ca în două săptămâni europarlamentarul PNL,  ADINA VĂLEAN, soția lui Crin Antonescu,  să fie vicepreşedinte al Parlamentului European.

ADINA VĂLEAN. "În acest moment se desfăşoară procedura de alegere a vicepreşedinţilor Parlamentului European, iar Delegaţia României în PPE o va propune pe ADINA VĂLEAN, care are şanse să câştige. Apoi trebuie să facem toate diligenţele necesare aşa cum am făcut şi pentru mine când am candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al Grupului PPE. Sper să reuşesc să conving cât mai mulţi colegi că merită să fie votată", a declarat Marinescu.

Citește și: Aderarea PNL la PPE, votată în UNANIMITATE

Europarlamentarul PNL ADINA VĂLEAN a declarat, pe 3 iunie, că în grupul ALDE ar fi avut prima opţiune pentru vicepreşedinţia Parlamentului European.

ADINA VĂLEAN. "Ideea că eu aş fi mers la PPE pentru funcţii în Parlamentul European este un non-sens. Dimpotrivă, în grupul ALDE aş fi avut prima opţiune pentru vice-preşedinţia Parlamentului European sau pentru orice alte poziţii pe care statutul meu le-ar fi garantat. Cei care cred că funcţiile înseamnă vreun cent în plus sau vreun avantaj material gândesc după tiparele politicii din România", se arată într-un comunicat de presă.

Citește și: Adina Vălean: E un nonsens să crezi că am mers la PPE pentru funcții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel