Adina Vălean, mesaj pentru EBa privind afirmația "neveste disperate"

Europarlamentarul Adina Vălean i-a transmis voalat fiicei președintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, că nu are nevoie de "proptele în PNL" pentru a fi prezentă pe listele partidului pentru alegerile europarlamentare.

Prezentă, duminică, la Piatra-Neamț, pentru lansarea candidaților PNL pentru alegerilor europarlamentare, Adina Vălean a ținut să precizeze că poziția sa în partid, precum și prezența sa în Parlamentul European nu se datorează sprijinului soțului său, președintele liberalilor, Crin Antonescu: "Se spune că am nevoie de proptele în PNL. Sunt din 1999 în partid. Din 2007 sunt în Parlamentul European, vicepreşedinta grupului liberalilor europeni şi asta nu pentru că m-a pus cineva din România, ci pentru că m-am bucurat de sprijinul şi încrederea colegilor europeni. Reprezint cu cinste şi onoare România în Parlamentul European", a declarat Adina Vălean.

Declarația europarlamentarului PNL este și o replică la afirmațiile colegei sale din PE, Elena Băsescu, care, la conferința de presă organizată pentru a anunța că nu va participa la alegerile europarlamentare și că s-a înscris în PMP îi îndemna pe români să nu voteze pe 25 mai PNL sau PSD, "care au pe liste numai neveste disperate, precum şi gaşca lor de prietene".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel