Adevărul numelui lui Mario de Mezzo. De unde provine, de fapt. Tudor Barbu, SURPRINS, după ce l-a luat la MIȘTO: Pe bune!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mario de Mezzo a povestit de unde provine, de fapt, numele său. 

La începutul emisiunii de la B1 TV, Tudor Barbu a făcut o glumă despre numele lui Mario de Mezzo. Liberalul a spus adevărata poveste a numelui său. 

"De Mezzo... e bine cum am spus? Adică cu un ț spus, așa, italienește. E nume italienesc, nu?", a spus Tudor Barbu, la B1 TV.

"Da, este nume italienesc. Străbunicul meu a venit în România la sfârșitul anilor 1800, când Regele Carol a deschis visteria țării pentru infrastructura masivă și noi aveam foarte mulți mușchi în construcție, dar nu aveam atât de mult creier în arhitectură, dacă pot să spun așa. Am mai fost întrebat despre numele meu doar la TVR Cultural! Străbunicul s-a mutat în România și, deși este născut în Italia, a avut cinci copii italieni, dintre care doi au rămas în România. El este înmormântat în România, în Slatina. România a devenit casa lui!", a povestit Mario de Mezzo.

"Familia de Mezzo este o familie de liberali autentici. Oamenii ăștia au venit în România pe când România era angajator pentru străini. Nu dădeam contracte pe firme italienești. Pe vremea când familia de Mezzo a venit în România, România era angajator! E poveste frumoasă să vorbești cu nepot de italian venit la muncă în România, în secolul 19. Pe bune! Ăsta e adevărul!", a completat Tudor Barbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel